Top 5 tipuri de pantaloni pe care orice barbat ar trebui sa ii detina in dressing

Sa te imbraci in pantaloni sport sau in blugi este un lucru extrem de confortabil, dar dressingul tau nu ar fi complet fara aceste piese de baza pentru a fi cei mai frumosi si mai prezentabili in orice situatie.

Intr-o zi, cineva a creat pantalonii si a permis atat barbatilor cat si femeilor sa se bucure de cele mai confortabile piese vestimentare, practice, elegante, casual si sporty, in functie de modelul de Pantaloni barbati pe care ii alegi.

pantaloni barbati

Blugii in nuante de albastru. Blugii au fost inventati de catre Jacob Davis si de catre Levi Strauss in anul 1873. Scopul lor era sa ofere muncitorilor piese vestimentare confortabile si rezistente, dar acestea au evoluat odata cu timpul si au devenit piese vestimenatare de baza din dressing. Blugii in nuante de albastru sunt piese vestimentare atemporale si se pot purta atat intr-un context mai casual, cat si intr-unul mai sporty. Se pot purta si la prima intalnire sau la un eveniment mai formal.

Blugii in nuante de negru. Blugii negri fac parte din categoria pantalonilor barbati clasici si de baza din dressing. Culoarea lor inchisa le confera un aspect mai formal deci se pot purta la intalniri, un concert sau la o seara mai speciala. Sunt pantaloni barbati polivalenti foarte usor de combinat cu tenisi, cu cizme sau ghete.

Deci pentru un look casual si cool, blugii sunt cea mai buna alegere. Pot sa aiba o croiala clasica, slim fit si multe alte modele.

Pantalonii barbati chino. Mai formali decat blugii, pantalonii chino sunt din bumbac deci sunt mai lejeri. Sunt pantaloni ce pot sa fie purtati la birou, dar si in alte situatii care cer o tinuta mai sic.

Pantalonii drepti. Sunt pantalonii barbati ce se pot purta alaturi de un sacou de costum sau de o camasa. Pot fi mai scurti, pentru cele mai moderne costume sau pot sa fie pantaloni clasici de smoking. Acest tip de pantaloni pot sa fie folositi in situatiile mai formale cu un sacou de costum si pantofi eleganti. Dar pot sa fie combinati si cu o pereche de tenisi pentru un look mai cool si mai casual.

Pantalonii de jogging, mai sport. Toata lumea are nevoie de o pereche de pantaloni mai sporty si mai lejeri din bumbac. Sunt cea mai buna alegere pentru timpul liber si pot sa fie asociati cu o multime de piese vestimentare.

Pantalonii slim fit. Pantalonii slim fit numiti si skinny, au o croiala extrem de stramta si sunt foarte mulati pe picior.

Pantalonii tip carrot pants. Sunt stilati si moderni si foarte usor de purtat in mai multe situatii.

Nu uita un lucru- calitatea pantalonilor barbati trebuie sa fie verificata in mai multe feluri- buzunarele, fermoarele si nasturii. Marimea este un alt element important de verificat atunci cand cumperi sau alegi o pereche de pantaloni barbati. Trebuie sa fie conforma cu ceea ce porti de obicei.

Vestiarul masculin se construieste in jurul unor piese emblematice si indispensabile iar pantalonii barbati fac si ei parte din aceasta categorie. Sunt cei care te vor ajuta sa ai un look impecabil de fiecare data.

Pentru produse aflate la reducere de minim 50 de lei va recomandam acest Site de reduceri.

Leave a Reply