Bosch: Istoria unui brand scrisa in 135 de ani de inovatie si munca

Bosch se numara printre cele mai populare si mai cunoscute branduri din Romania, dar si intreaga lume, avand in spate o istorie de peste 135 de ani de activitate. Cel care a pus bazele acestei companii a fost Robert Bosch. Acesta a deschis portile firmei pentru prima data in anul 1886, in Stuttgard, Germania, iar de-a lungul timpului brandul a castigat increderea publicului larg prin calitate, dar si prin diversitatea produselor. Astazi, grupul Bosch numara mai bine de 300 de filiale in peste 60 de tari, cu mentiunea ca 92% din capital este detinut de catre Fundatia Bosch.

brandul bosch

Cand a ajuns Bosch in Romania?

Grupul Bosch a ajuns si in Romania in anul 1994, numarand pe atunci doar cateva filiale. Treptat, compania s-a extins foarte mult, iar astazi exista doua fabrici importante: una la Cluj, care s-a deschis in anul 2013, iar una la Blaj, care este destul noua, deschizandu-si portile in 2020. Mai mult, compania are peste 8.000 de angajati, dar si numeroase spatii de birouri din care activitatea este gestionata intr-un foarte eficient.

Cat despre centrul de inginerie din Cluj, aici opereaza experti in domeniu, care se ocupa de proiectarea celor mai interesante produse de ultima generatia. Cu o conducere automatizata si cu o mobilitate electrica atent gandita, Bosch reuseste sa scoata pe piata mii de produse in fiecare luna!

Care sunt principalele categorii de produse de care se ocupa Bosch?

In ceea ce priveste produsele de care Bosch se ocupa, sunt extrem de diverse. De la tehnologia industriala, pana la solutiile de mobilitate, bunurile de larg consum si tehnologia pentru constructii, toate aceste categorii vin in sprijinul consumatorilor.

De exemplu, oamenii pot gasi foarte usor Gsr 18v-50, o masina de insurubat de calitate, pe care o pot cumpara din magazinele fizice sau din cele online, dar si alte tipuri de obiecte, care sa ii ajute sa isi eficientizeze lucrarile. Mai mult, Bosch realizeaza si sisteme de supraveghere excelente, dar si programe de externalizare a serviciilor, care pot fi folosite in cadrul marilor companii.

Brandul german cauta continuu solutii prin care sa-si imbunatateasca gama de produse

Bosch cauta in permanenta solutii prin care sa-si imbunatateasca gama de produse, iar in Romania exista un centru de inginerie special ridicat in acest sens. Expertii in domeniul tehnic se ocupa aici de gasirea celor mai eficiente si moderne solutii prin care sa scoata pe piata doar produse sigure, care pot fi folosite atat de catre meseriasi bine pregatiti, cat si de consumatorii casnici.

Lista de produse Bosch, in care romanii pot investi in prezent este una extrem de variata. De la un circular Bosch bun pana la fierastraie, aparate electrocasnice mici sau medii, rotopercutoare sau masini de gaurit, toate sunt disponibile pentru consumatorii din Romania. Conform Atelierultau, calitatea este mereu pusa pe primul loc de catre reprezentantii companiei germane, acesta fiind si secretul din spatele acestui brand!

Leave a Reply