Avocat cedo recomandat de dosarele castigate

Profesionistii adevarati nu se lauda singuri, ci lasa pe beneficiarii muncii lor sa ii evalueze. Ei au investit pentru a acumula cunostintele stiintifice care sa le permita sa profeseze la superlativ si in acest fel sa isi indeplineasca onorabil menirea pe acest pamant. Cele doua mari iubiri ale lor sunt: iubirea pentru profesie si iubire fata de omenii pe care ii ajuta gratie acestei profesii. Pe cea mai de sus treapta profesionala se ajunge insa cu dificultate, dupa multe renuntari. Avocatul nu merge in cluburi sau in discoteci, fiindca trebuie sa fie in pas cu legile, sa se documenteze pentru a pune la punct o aparare ireprosabila cu ajutorul careia sa castige procesele. In spatele victoriilor sale in instante stau nopti de nesomn si ore intregi de framantare, in cautarea unei solutii.

Evaluarea prin rezultate a profesionalismului este cea mai corecta forma de apreciere in toate domeniile de activitate. Medicul este apreciat dupa insanatosirile miraculoase care i-au reusit datorita priceperii sale, profesorul dupa numarul elevilor castigati pentru disciplina respectiva, stomatologul dupa numarul pacientilor a caror dantura este perfecta, iar avocatul dupa numarul dosarelor castigate.

Cine doreste sa castige un proces si sa fie reprezentat elegant in fata oricarei instante alege un avocat care se recomanda prin rezultatele muncii sale, adica prin cazurile castigate. Daca in ziarele de specilitate sunt descrise cu lux de amanunte victoriile sale inseamna ca este foarte bun si trebuie angajat urgent, sa nu fie ocupat cu un alt caz.
Un avocat bun este capabil sa iti asigure aparare in orice dosar, in fata oricarei instante. Sotii Grigoriu, in cei peste 20 de ani de experienta, si-au pus la punct un portofoliu bogat de dosare castigate si in tara, dar si la CEDO.

Avocat CEDO de calitate premium se alege in functie de urmatoarele criterii obiective:
-numarul anilor de experienta si diversitatea cazurilor pentru care a construit o aparare „beton”. Un avocat bun pregateste cu aceeasi seriozitate si la fel de bine si un divort, dar si un proces de recuperre creante sau de anulare a unei amenzi abuzive. Ei este capabil sa ofere si consultanta in afaceri, in servicii imobiliare sau juridica. Sa zicem ca nu doresti aparare, ci doar un sfat sau o informtie! Sotii Grigoriu iti stau la dispozitie.

-numarul mare al cazurilor de la CEDO castigate pentru clientii. Sa cunosca perfect procedurile si sa vorbeasca fluent limba engleza, la nevoie sa pledeze in aceasta limba. Si faptul ca toate dosarele trimise la CEDO dupa ce au fost pregatite atent de acesti profesionisti au fost acceptate pentru rejudecare reprezinta un etalon al muncii de calitate pe care o presteaza pentru clientii lor.
-disponibilitatea si empatia fata de clienti. Sa nu isi abandoneze clientul inainte ca acesta sa se bucure de despagubirile care i se cuvin si sa fie repus in drepturi.
Apreciez aceasta practica a sotilor Grigoriu de a lupta pana la capat ca oamenii care i-au angajat sa se bucure de castigarea procesului.
-tarife oneste raportate la calitatea serviciilor oferite. Munca de calitate trebuie rasplatita in mod onest, altfel clientul s-ar simti dator moral aparatorului sau toata viata.
-hotararea cu care apara drepturile omului. Un avocat bun apara cu aceeasi determinare si un client aflat in libertate, dar si pe cel aflat in arest.

Sa nu crezi ca avocatul ideal care sa te reprezinte la CEDO nu exista! El poate fi contactat in orice moment, datele sale de contact fiind disponibile pe site-ul firmei Consultanta-cedo.ro.
Sotii Grigoriu au obtinut despagubiri de 4 000 de euro in cazul unui detinut care a denuntat la CEDO doua nedreptati care i s-au facut aici:
-faptul ca i s-a refuzat audierea a doi martori precum si suplimentul de declaratie solicitat, fara absolut nicio justificare. Daca in trecut omenilor le era frica sa denunte abuzurile judecatorilor, in prezent sunt incurajati sa faca acest lucru de catre avocatii prezentati mai sus si de Curtea Europena pentru Apararea Drepturilor Omului.
-toate conditiile inumane din arest care i-au afectat grav sanatatea. Antohi a fost obligat sa suporte fumul de tigara din camera, desi avea afectiuni respiratorii grave, sa imparta o suprafata foarte mica cu 8 detinuti, apoi cu alti 35 de detinuti si sa nu aiba intimitate de cate ori mergea la grupul sanitar care nu avea usa si era plin de igrasie si mucegai. Curatenia din camera lasa de dorit, arestatii fiind tinuti in semiobscuritate.

Orice nemultumire ai avea si oricare ar fi statutul tau, apeleaza cu incredere la avocatii Grigoriu, atat pentru instantele din tara, cat si pentru cele din afara. Nu exista dosar caruia avocatii prezentati mai sus sa nu-l fi pregatit cu maxima atentie.

Despre activitatea lor au scris tote ziarele care au ca tema justitita. Multe dintre acestea circula si sub forma tiparita, dar functioneaza si ca ziare online.
Nu mai exista niciun dubiu privind profesionalismul, din moment ce ziarele serioase de profil le elogiaza activitatea. Iti doresti sa fii sigur ca vei avea cei mai buni avocati din tara si din lume?
Cauta singur garantiile de care ai nevoie, fiindca le gasesti pe internet si sunt la dispozitia oricui! Recomand tuturor romanilor care se simt nedreptatiti de hotararile luate de instantele din tara sa se adreseze CEDO, dupa ce solicita consultanta sotilor Grigoriu si semneaza un contract cu acestia, sa fie siguri ca vor pregati temeinic atat dosarul, cat si apararea.

Este linistitor sa stii ca ai in tara avocati care castiga proces dupa proces la CEDO si ca apararea lor iți va obtine dreptatea in mod cert.

Leave a Reply