Masajul tantric- efecte și beneficii

Practica masajului tantric de foarte multă lume a dus la concretizarea faptului că teoria cu privire la tradiția tantrică se împletește cu experimentarea directă a efectelor și beneficiilor clare, indubitabile.

Masajul tantric are ca și materie de lucru energia sexuală, energia vieții. Prima îndrumare în introducerea aspectelor legate de experiența unui masaj de acest tip este conștientizarea și familiarizarea cu libera curgere a energiei erotice prin corp. Uneltele de lucru sunt atenția asupra respirației deoarece aceasta este intim legată de circuitul energiei sexuale prin trup și o bună focalizare asupra distribuției energetice ca și întreg.
Efectele acestui masaj de tip tantric sunt multiple și se potențează cu atât mai mult prin practică și perseverență:

Eliberarea energiei încarcerată de angoasele noastre trecute, așa-numitele blocaje energetice care pot degenera în suferințe și implicit boli. De exemplu, tensiunea și lipsa de încredere în privința sexualității, în general, conduc la tensiuni cronice în corp. Acestea restrâng circulația sângelui și energiei, ceea ce, vor atenua capacitatea noastră de a funcționa la parametri optimi. În cele din urmă, aceste blocaje crează obstacole în calea bucuriei aduse de sex și a abilității de a ne bucura de un orgasm prelungit.

Rezolvarea conflictelor interne legate atât de sexualitatea personală cât și de relațiile intime, ajungând la o viață sănătoasa și plină de satisfacții.
Controlul foarte bun al ejaculării ceea ce va duce la un control al unor aspecte importante: gânduri, emoții, sentimente, etc. În acest fel apare injacularea. Acest termen denumește reintoarcerea în corp a prețioasei energii seminale și conștientizarea relației dintre respirație-gândire și redirecționarea ei la toate nivelele ființei.
Dobândirea unei relații de cuplu profunde, împlinitoare, durabile care va duce treptat la stări de fericire, bucurie, optimism, etc. Atunci când relația sexuală a devenit repetitivă, masajul tantric oferă o nouă cale de explorare și revitalizare sexuală și va duce la creșterea apetitului sexual pâna la nivel cel puțin satisfăcător.
Obținerea unei stări de sănătate perfectă, viață echilibrată pe planuri multiple, charisma personală, succes, bună dispoziție, stare de bine.
Alchimizarea impulsului sexual și transformarea energiei sexuale în energia afectivității, inteligenței, intuiției, voinței puternice.
Deblocarea canalelor energetice ale corpului numite și meridiane și difuzarea energiei erotice în întreg corpul fizic și energetic ceea ce va duce la experimentarea unui orgasm de tip imploziv, total opus unei descărcări obișnuite.
Ameliorarea pe cale naturală a impotenței, energia erotică fiind astfel canalizată și folosită ca și forță vindecătoare.

Acestea sunt doar o mică parte dintre efectele și beneficiile resimțite de către cei care au experimentat direct masajul tantric și au avut deschiderea de a-l aprecia la adevărata lui valoare.
massage-man2

One thought on “Masajul tantric- efecte și beneficii

Leave a Reply